Мідна трубка T2 C11000 Acr TP2 C10200 3-дюймова мідна теплова трубка
Ситуація з продуктом
1. Багаті характеристики та моделі.
2. Стабільна та надійна структура
3. Конкретні розміри можна налаштувати за потреби.
4. Повна виробнича лінія та короткий час виробництва

Cu (мін) | 99,9% |
Границя міцності (≥ МПа) | СТАНДАРТ |
Форма | Котушка |
Подовження (≥ %) | стандарт |
Товщина | 0,3 мм ~ 80 мм |
Служба обробки | Різання, гнуття, розмотування, зварювання, штампування |
Сплав чи ні | Нелегований |
Стандартний | GB |

Особливості
1. Оскільки мідні труби легко обробляти та з'єднувати, вони можуть заощадити матеріали та загальні витрати під час встановлення, мають хорошу стабільність та надійність, а також можуть заощадити на обслуговуванні.
2. Мідь легка. Для скручених різьбових труб однакового внутрішнього діаметра мідна труба не потребує такої товщини, як чорний метал. Після встановлення мідна труба дешевша у транспортуванні, легша в обслуговуванні та займає менше місця.
3. Мідь може змінювати форму. Оскільки мідну трубу можна згинати та деформувати, з неї часто можна робити коліна та з'єднання. Плавні вигини дозволяють згинати мідну трубу під будь-яким кутом.
4. Мідь легко з'єднувати.
5. Мідь безпечна. Не протікає, не підтримує горіння, не виділяє токсичних газів і стійка до корозії.
Застосування
1. Плоска котушка ACR, загальноінженерне застосування
2. Котушка LWC для ACR, загальноінженерне застосування
3. Прямі мідні труби для ACR та охолодження
4. ACR, мідна трубка з внутрішньою канавкою для охолодження
5. Мідні труби для систем транспортування води, газу та нафти
6. Мідна труба з покриттям PE для системи подачі води/газу/нафти
7. Мідні труби напівфабрикати для промислового використання

Найчастіші запитання
1. Як я можу отримати від вас цінову пропозицію?
Ви можете залишити нам повідомлення, і ми вчасно відповімо на кожне повідомлення.
2. Чи доставите ви товар вчасно?
Так, ми обіцяємо надавати продукцію найвищої якості та доставку вчасно. Чесність – це принцип нашої компанії.
3. Чи можу я отримати зразки перед замовленням?
Так, звичайно. Зазвичай наші зразки безкоштовні, ми можемо виготовити за вашими зразками або технічними кресленнями.
4. Які ваші умови оплати?
Наш звичайний термін оплати - 30% депозит, а решта - на рахунок B/L. EXW, FOB, CFR, CIF.
5. Чи приймаєте ви перевірку третьою стороною?
Так, безумовно, ми приймаємо.
6. Як ми можемо довіряти вашій компанії?
Ми роками спеціалізуємося на сталеливарному бізнесі як золотий постачальник, штаб-квартира знаходиться в провінції Тяньцзінь, ласкаво просимо до розслідування будь-якими способами, будь ласка.