T2 C11000 ACR мідна трубка TP2 C10200 3 дюймові мідні теплові труби
Ситуація з продуктом
1. Багаті технічні характеристики та моделі.
2. Стабільна і надійна структура
3. Конкретні розміри можна налаштувати за потребою.
4. Повна виробнича лінія та короткий час виробництва

Cu (хв) | 99,9% |
Кінцева сила (≥ MPA) | Стандартний |
Форма | Котушка |
Подовження (≥ %) | стандартний |
Товщина | 0,3 мм ~ 80 мм |
Служба обробки | Різання , згинання, розшифування, зварювання, пробивання |
Сплав чи ні | Не сплавний |
Стандартний | GB |

Особливості
1. Оскільки мідні труби прості в обробці та підключення, вони можуть заощадити матеріали та загальні витрати під час встановлення, мають хорошу стабільність та надійність та можуть заощадити технічне обслуговування.
2. Мідь легкий. Для скручених різьбових труб того ж внутрішнього діаметра мідна труба не потребує товщини залізного металу. При встановленні мідна труба дешевша для транспортування, простіша у обслуговуванні та займає менше місця.
3. Мідь може змінювати форму. Оскільки мідна труба може бути зігнутою і деформованою, її часто можна перетворити в лікті та стики. Гладкі вигини дозволяють зігнутись мідній трубі під будь -яким кутом.
4. Мідь легко підключитися.
5. мідь в безпеці. Не просочується, не підтримує згоряння, не виробляє токсичних газів і є стійким до корозії.
Застосування
1. ACR Flat Coil, загальне інженерне застосування
2. LWC COIL для ACR, Загальне інженерне застосування
3. Прямі мідні трубки для ACR та охолодження
4. ACR, внутрішня канавка мідна трубка для охолодження
5. Мідні труби для систем транспортування води, газу та нафти
6. Мідна труба з покриттям для води для системи доставки води/газу/нафти
7. Мідні трубки для промислового використання

Поширення
1. Як я можу отримати від вас цитату?
Ви можете залишити нам повідомлення, і ми будемо відповідати на кожне повідомлення вчасно.
2.Ви ви доставляєте товар вчасно?
Так, ми обіцяємо вчасно забезпечити продукцію найкращої якості та доставку. Чесність - це принцип нашої компанії.
3. Чи можу я отримати зразки перед замовленням?
Так, звичайно. Зазвичай наші зразки безкоштовні, ми можемо виробляти ваші зразки або технічні креслення.
4. Які умови оплати?
Наш звичайний термін оплати становить 30% депозит і відпочинок проти B/L. EXW, FOB, CFR, CIF.
5. Чи приймаєте ви інспекцію третьої сторони?
Так, ми абсолютно приймаємо.
6. Як ми довіряємо вашій компанії?
Ми спеціалізуємось на сталевому бізнесі протягом багатьох років як золотий постачальник, штаб -квартира розміщується в провінції Тяньцзінь, ласкаво просимо розслідувати будь -якими способами.